fem-veure-que-9788412570519

Dos amics surten fora a jugar i, mentre recorren cada racó de la granja, converteixen el seu entorn en un món de fantasia: «Imagina’t que l’arbre és un castell en un regne llunyà. Pujaríem a la torre i des d’allí vigilaríem l’horitzó. Però un monstre volador ens faria senyals perquè el seguíssim…».

Una història, plena d’acció i aventura, per la qual desfilaran criatures terribles, monstres, gegants, zombis, alienígenes… Sort que els protagonistes tenen poders màgics, el major de tots: la seva imaginació.

Aquest llibre àlbum, amb una estètica que recorda als manuals de bona conducta, ret homenatge a la diversió sense límits que ens ofereix «jugar a inventar», als jocs a l’aire lliure, en els quals s’incorporen tots els elements de l’entorn.

André Marois Va néixer a França, en 1959, però resideix a Mont-real des de 1992. És guionista i autor de novel·la negra i llibres il·lustrats infantils. La seva obra Els voleurs de mémoire (2013) va guanyar el Premi de les Llibreries de Quebec 2013 i la seva novel·la gràfica Le voleur de sandwichs (2015) va obtenir el Premi Literari del Governador General 2015.

Gerard Dubois Nascut el 1968, és un il·lustrador francès que viu a Mont-real. El seu treball ha aparegut en desenes de llibres i en importants mitjans com The New York Times, The Wall Street Journal i The Washington Post. Ha rebut el Premi Hamilton King i quatre medalles d’or de la Societat d’Il·lustradors. En 2017, la seva obra Chiquilladas va ser guardonada en la Fira del Llibre Infantil de Bolonya.

EL LÁPIZ - Hyeeun Kim
EL LIBRO AZUL - Germano Zullo
HELL - Seymour Chwast
TOT ÉS POSSIBLE AMB EL MEU DRAC - Didier Lévy
LA MEVA VIDA AMB UN DRAC ENCÈS - Didier Lévy
MISS CAT - EL CAS DEL FOLLET VERD - Jean-Luc Fromental
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!