la-meva-vida-amb-un-drac-ences-9788412314489

Recordeu aquell nen, incombustible i disposat a tot, que ens va ensenyar com encendre un drac apagat? Torna en un nou àlbum per explicar-nos les vicissituds de viure amb un drac que, aquesta vegada sí!, llança flames ben vives i aderns, ai!, fins i tot quan esternuda. Cinc històries entranyables, i també cinc reptes fantàstics que posen a prova l’enginy i la paciència del nostre protagonista.

No és fàcil cuidar d’un amic com en Drac! Què fer quan es constipa o quan toca fer la revisió anual? Algú pot imaginar per què sempre porta una bufanda de llums de Nadal, com actua davant d’un incendi o quina és la seva rutina abans d’anar a fer nones?

Un llibre inoblidable, plagat de moments màgics, amb una gran dosi d’acció i, per descomptat, humor, dels autors de Com encendre un drac apagat, publicat per Libros del Zorro Rojo (2017).

Didier Lévy Escriptor francès nascut en 1964. després d’una primera etapa com a periodista, va començar a escriure llibres per nens en col·laboració amb diferents il·lustradors. Ha publicat més d’un centenar de títols, la majoria d’ells traduïts a altres llengües, que fan gala de la seva extraordinària sensibilitat i sentit de l’humor. «A les meves històries hi ha diferents nivells de lectura —afirma—. Si és un bon llibre per nens, ha de provocar en els pares el mateix desig de lectura i relectura que en ells.»

Fred Benaglia Este ilustrador, apasionado por el dibujo, el trazo grueso y los colores minimalistas, lleva más de veinte años dedicado a la ilustración en diferentes campos. Actualmente compagina su trabajo de director de arte de las revistas de ficción de Bayard Presse con su faceta de ilustrador, principalmente de libros infantiles. Nació en 1974 en Antibes y vive en París.

TOT ÉS POSSIBLE AMB EL MEU DRAC - Didier Lévy
EL LÁPIZ - Hyeeun Kim
EL LIBRO AZUL - Germano Zullo
HELL - Seymour Chwast
FEM VEURE QUE... - André Marois
MISS CAT - EL CAS DEL FOLLET VERD - Jean-Luc Fromental
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!