catalàcastellano
Takatuka
En Leonard32 páginas
ISBN: 9788493676674
Wolf Erlbruch13,50 €
Takatuka
todostuslibros.com
en-leonard-9788493676674

A en Leonard l'apassionen els gossos, però també li fan una por terrible. Es passa el dia imitant i dibuixant gossos. Un bon dia el seu desig de convertir-se en gos es fa realitat, però no s'acaben aquí les seves pors.


Traducció de l'alemany al català Anna Soler Horta


http://www.takatuka.cat

wolf-erlbruch

Wolf Erlbruch va néixer el 1948 a Wuppertal, Alemanya. Va començar a il·lustrar llibres a la dècada dels vuitanta i el 1989 es va donar a conèixer amb el llibre "La talpeta que volia saber qui li havia fet allò en el cap", que s'ha convertit en un clàssic dels llibres il·lustrats. Els seus llibres s'han traduït a nombroses llengües i ha estat guardonat, entre d'altres, amb el Premi Bologna Ragazzi en la categoria de llibres infantils, amb el premi extraordinari del Premi Alemany de Literatura Juvenil i amb el Premi Hans Christian Andersen el 2006.

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral