catalàcastellano
Takatuka
Els viatges de l'Olga36 páginas
ISBN: 9788492696048
Paul Maar i Eva Muggenthaler15,00 €
Takatuka
todostuslibros.com
els-viatges-de-l-olga-9788492696048

L'Olga fa un viatge en somnis per mons extraordinaris on imperen lleis molt estrictes: així, va a parar al país dels cercles, on és detinguda per la policia i adaptada a un ambient on tot és rodó. L'Olga aconsegueix fugir, però també al país de cappervall és vista amb mal ull, perquè no hi encaixa. Per sort, l'Olga troba cada vegada la manera d'escapolirse, fins que per fi aterra al país dels llits. Un fantàstic llibre il·lustrat sobre la tolerància i el coratge de ser diferent, amb divertits versos de Paul Maar i imatges plenes d'imaginació d'Eva Muggenthaler.

paul-maar-i-eva-muggenthaler

Paul Maar, nascut el 1937 a Schweinfurt, és un dels autors alemanys de literatura infantil i juvenil més coneguts. Ha rebut nombrosos premis, com ara el Premi Alemany de Literatura Juvenil pel conjunt de la seva obra, el Premi Oficial d'Àustria al millor llibre i el Premi Germans Grimm. Les seves obres s’han traduït a més de 30 llengües.

Eva Muggenthaler va néixer el 1971 a Fürth, Alemanya, i va estudiar il·lustració i arts gràfiques a l’Escola de Disseny a Hamburg. Treballa per a diverses editorials com a il·lustradora, i la seva obra ha estat premiada en diferents ocasions.

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral