catalàcastellano
Takatuka
La Marta diu No!28 páginas
ISBN: 9788492696123
Cornelia Franz | Stefanie Sharnberg15,00 €
Takatuka
todostuslibros.com
la-marta-diu-no-9788492696123

Quan la mare plega tard de treballar, la Marta, en sortir de la guarderia, sempre va a ca l’avi Francesc, el veí que viu al pis del costat. De fet, a la Marta l’avi Francesc li cau bé, però darrerament s’arramba massa quan toquen el piano i li fa petons mullats. La Marta no sap com explicar-ho a la mare, això. Un dia es posa malalta, i per fi diu a la mare que ja no té ganes d’anar a ca l’avi Francesc. La mare no s’enfada gens, i aleshores la Marta ja no ha de tornar a casa del veí. Un llibre per ajudar les nenes i els nens a posar límits i a dir que no.


Traducció al català i al castellà: Carme Gala

cornelia-franz-stefanie-sharnberg

Cornelia Franz va néixer el 1965 a Hamburg. Després de realitzar estudis de Germàniques i Americanística, es va formar com a editora i va treballar durant uns anys com a lectora per a editorials. Des del 1993 escriu, sobretot, llibres infantils i juvenils així com guies de viatge.

Stefanie Scharnberg va néixer el 1967 a Hamburg i, després d’una formació com a llibretera, va estudiar pintura a l’Accademia de Belle Arti de Florència.
 

Contes diferents (Directa, desembre 2009)

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral