catalàcastellano
Takatuka
La Paula i la lleugeresa de l’ésser82 páginas
ISBN: 9788492696192
Zoran Drvenkar i Peter Schössow12,50 €
Takatuka
todostuslibros.com
la-paula-i-la-lleugeresa-de-lesser-9788492696192

La Paula té vuit anys i no havia estat mai tan grassa com ara. Quan s’assabenta que el seu padrí Hiram vindrà a visitar-los des d’Austràlia, pensa que s’amagarà, avergonyida. I l’Hiram fa una cosa increïble. Llança la Paula enlaire i ella es queda surant com una ploma, i s’hi troba tan bé que decideix no tornar a baixar. Un llibre sobre els models malaltissos de bellesa i magror dominants, per a nens i nenes. Paula i la lleugeresa de l’ésser ha obtingut el premi Luchs del setmanari Die Zeit i Radio Bremen.


Traducció de Clara Formosa Plans

zoran-drvenkar-i-peter-schossow

Zoran Drvenkar, nascut a Križevci (Croàcia), va emigrar a Alemanya amb la família quan tenia tres anys. És autodidacte. Va deixar molt aviat el batxillerat i, després de treballar una temporada curta al diari berlinès Der Tagesspiegel, des de 1989 es posa a fer d’escriptor. Ha guanyat un munt de premis, com ara el Premi Alemany de Literatura Juvenil de 2005 i el Premi Flautista d’Hamelin 2008.

Peter Schössow, nascut el 1953 a Hamburg, figura entre els grans il·lustradors alemanys. Va començar a treballar pel seu compte per a editorials, diaris i revistes, i també a la televisó, on col·labora en la popular sèrie infantil Die Sendung mit der Maus. Treballa amb una tècnica mixta, des del 2001 sobretot amb ordinador. L’any 2005 va guanyar el Premi Alemany de Literatura Juvenil.

«Zoran Drvenkar, amb aquest llibre infantil, demostra que és un mestre de les descripcions curtes i poètiques, de gran plasticitat. Amb frases curtes i paraules senzilles s’enfronta amb sensibilitat i amb humor al tema de l’obesitat. Sempre ajustat a l’estil de Drvenkar, Peter Schössow redueix la il·lustració al mínim imprescindible»

Gabi Schulze, titel magazin

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral