catalàcastellano
Takatuka
Piips36 páginas
ISBN: 9788492696499
TINO i Susanne Straßer15,00 €
Takatuka
todostuslibros.com
piips-9788492696499

La Lídia voldria tenir una mascota.
Ni un gat ni un gos, sinó... un ratolí!
–De cap manera. A casa no en vull, de ratolins!
–li diu la mare.
I en lloc d’un ratolí, se les han de tenir amb...


22 x 28 cm, cartoné

A partir de 3 anys

Traducció de l'alemany: Carme Gala

tino-i-susanne-straser

Tino va néixer l'any 1962. Va estudiar Pedagogia Social i després va treballar a l'emissora de ràdio Südwestrundfunk de Stuttgart. Des de 1990 treballa com a autor i il·lustrador freelance. Els seus llibres infantils han estat traduïts a diversos idiomes. Alguns han estat guardonats. Actualment viu amb la seva família a Ettlingen, Alemanya.

Susanne Straßer va néixer el 1976 a Erding. Ha estudiat Disseny de Comunicació, i s'ha especialitzat en Il·lustració a l'Escola Superior de Múnic. Després, va fer un màster en el Central Saint Martins College of Art and Design de Londres. Actualment, Susanne Straßer viu i treballa a Múnic com a il·lustradora de diferents editorials i agències de publicitat. Fa servir una gran quantitat de tècniques en els seus treballs, preferentment combinant elements artesanals com monotípies (tècnica d'impressió), dibuix i collage digital. L'any 2007 va exposar les seves creacions a la Bienal d'Il·lustració de Bratislava.
 

«Piips és un llibre encantador per a totes aquelles persones que han estat tristes per una mascota o que senten el desig de tenir-ne una», Yvonne Strankmüller, Das Leipzig Magazin.

«Piips ofereix una font d'ocurrències fantàstiques que cristal·litzen en nombrosos collages plens d'humor, i la conclusió reconfortant que a la vida no sempre el camí més dret duu al nostre objectiu», Waltraud Bauer, Praxis für Familienberatung, Kinder- und Jugendbuchveranstaltungen.

«Un llibre divertit en tots els sentits, tant pel contingut, com pel llenguatge i les il·lustracions», Veronika Freytag, 1000 und 1 Buch.

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral