catalàcastellano
Takatuka
Somiatruites40 páginas
ISBN: 9788492696611
Albert Pla, amb il·lustracions de Liniers13,50 €
Takatuka
todostuslibros.com
somiatruites-9788492696611

La cançó d'Albert Pla «Somiatruites» (del disc Anem al llit), tema central de l'espectacle que té el mateix nom, és una invitació a passejar per una escola molt especial, on els nens i les nenes fan volar la imaginació i comparteixen amb nosaltres les seves fantasies, desitjos i pors.

L'il·lustrador argentí Liniers, conegut per les seves tires còmiques, revesteix el món oníric d'Albert Pla amb una atmosfera càlida i acollidora.


També en castellà

A partir de 4 anys

albert-pla-amb-il·lustracions-de-liniers

Albert Pla, nascut a Sabadell l'any 1966, es dona a conèixer com a cantautor el 1989 amb el disc Ho sento molt. Els seus textos irreverents exposen amb un to infantil i ple d'humor les parts més fosques de la realitat que ens envolta. A més de la seva extensa obra musical en català i castellà, a la que s'inclou el sensual disc de cançons de bressol Anem al llit (2002), Albert Pla és autor, entre d'altres, d'espectacles teatro-musicals amb les seves cançons com a fil conductor. També ha fet incursions al món del cinema i del teatre.

Liniers (Buenos Aires, 1973). Dibuixant de renom internacional, Ricardo Liniers Siri, s'ha convertit en autor de culte al univers del còmic amb el seu «Macanudo», la tira còmica que cada dia publica al diari argentí La Nación. Tot i així, té ja una àmplia carrera a l'àmbit de la il·lustració infantil amb set àlbums publicats.

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral