catalàcastellano
Takatuka
Humbert, el centpeus32 páginas
ISBN: 9788492696987
Estela Antín amb il·lustracions de Paco Martínez9,50 €
Takatuka
todostuslibros.com
humbert-el-centpeus-9788492696987

Humbert, el centpeus, sempre arriba tard i els seus amics comencen a estar tips de tant esperar-lo. L’Humbert és un animaló molt ocupat, és cert, però cap de les seves nombroses aficions fan que oblidi les cites. La raó de la tardança està relacionada amb la seva morfologia. ¿Algú pot fer-se una idea de com costa distingir les sabates del peu esquerre de les del dret, i cordar-se’n un centenar? Després de rebre un retret del seus amics, l’Humbert decideix confessar-los, avergonyit, el motiu de la falta de puntualitat. Aleshores, els amics acorden que el millor que es pot fer és ajudar-lo en aquesta feinada.

Molt sovint un petit diàleg pot servir per desfer malentesos i prejudicis, i ajudar a fer fluir la mel de l’amistat i el suport mutu.


Traducció del castellà Txell Freixinet Raspall

17 x 17 cm., cartoné

També en castellà

estela-antin-amb-il·lustracions-de-paco-martinez

Estela Antín, va néixer a Buenos Aires fa 45 anys. Als 22, va marxar a Espanya per treballar com a redactora publicitària. Formada de manera autodidacta, escriu contes, poesia, teatre i relats curts des de petita.

Paco Martínez, Va néixer a Córdoba (Argentina), on va estudiar publicitat. Ha treballat de publicista a l’Argentina i Espanya. La trobada amb Estela Antín va propiciar fer realitat un desig latent: realitzar el seu primer àlbum il·lustrat.

La custodia compartida en los tribunales - VV. AA.Pèl i plomes - Lorenz Pauli i Kathrin SchärerPelo y plumas - Lorenz Pauli y Kathrin Schärer¡Yo sé de verdad cómo se hacen los bebés! - Monsieur Mouch y Maria-PazLa banyera - Lisa Biggi i Paloma CorralLa bañera - Lisa Biggi y Paloma Corral