no-a-l-assetjament-9788418821325

Quan torna de vacances, en Juli té la sorpresa de trobar l’Emma tota trista. Llavors ella li explica que en Marcel se n’ha estat rient perquè no li va voler fer un petó. Mentre consola la seva estimada amiga, en Juli es pregunta si l’Emma ha pogut de VERITAT dir que no a l’assetjament de què ha sigut víctima.

Un llibre desacomplexat, per donar als infants els mitjans de dir que no a TOTES les formes d’assetjament, i adreçat també als pares que de vegades no saben com ajudar-los.

Monsieur Mouch (1977) és arquitecte de formació i només abandona la taula de dibuix per l’única cosa que de veritat pot canviar el món: explicar històries! És autor, contista i un amant apassionat del bricolatge.

Maria-Paz ha estudiat Arts Plàstiques i Teatre a la facultat de Bordeus III (França). Va ser després d'un viatge a Xile, el seu país d'origen, que va descobrir la seva vocació pel dibuix. Va aprendre a il·lustrar còmics a l’ESMI (Escola Superior d’Assumptes de la Imatge de Burdeus), on es va llicenciar el 2012. De seguida es va iniciar en el món del còmic, però també l’interessa la pintura. El 2014 va començar les seves col·laboracions en escoles i treballa regularment com a dissenyadora per a diferents companyies de teatre. És responsable de la imatge i l’escenografia de la companyia artística vakka.

¡YO SÉ DECIR DE VERDAD NO AL ACOSO! - Monsieur Mouch | María-Paz
No m’agraden les moneiotes! - Juan Feliu Sastre
¡No me gustan las jipilichis! - Juan Feliu Sastre
ON/OFF (en català) - Col·lectiu Rosa Sardina
ON/OFF (en castellano) - Colectivo Rosa Sardina
Per què els ocells no tenen rei? - David Acera | Ina Hristova
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!