la-venjanca-de-l-oinc-9788418821554

Les salsitxes no creixen als arbres, ni broten de la terra. Les salsitxes es fan dels porcs. Les coses tal com són. Aquest llibre va de salsitxes campiones. També parla d’un avi de qui ningú no es recordava, d’un cansalader malvat, d’un porquet molt bufó que es diu Oinc i del Campionat de Salsitxes del Segle. Si no t’agraden les salsitxes, potser val més que no el llegeixis. I si t’agraden, potser val més que tampoc... O, potser sí?

La família de la Bette Babs es queda molt parada quan l’avi de la mare, l’avi Tuitjes, que feia vint-i-cinc anys que se n’havia anat als Estats Units, apareix sobtadament a la porta de casa. L’avi es mostra molt amable amb la seva besneta Babs i té la genial idea de regalar-li una mascota pel seu aniversari. Li promet un gatet, però per una curiosa confusió la noia acaba rebent un porquet.

L’Oinc, el porquet, de seguida es posa tota la família a la butxaca. Però no tothom s’acaba de creure les bones intencions de l’avi. A en Tino, un amic de la Bette Babs, li semblen molt sospitoses les enormes maletes que l’home amaga a la caseta del jardí, on dorm. I la tieta Cristina, coneixedora del seu passat com a carnisser i de la seva passió per guanyar cada any el concurs del Rei de la Salsitxa, també pensa que els amaga alguna cosa.

Una història esbojarrada que et farà mirar les salsitxes amb altres ulls.

Tosca Menten és, sense cap mena de dubte, l’autora de llibres infantils més divertida dels Països Baixos. Amb un humor estil Roald Dahl, observacions d’allò més agudes i una imaginació fora de mida, aconsegueix seduir nens i nenes de totes les edats. Ha publicat un munt de llibres, que han estat traduïts a tot el món.

Elly Hees (1953) és una il·lustradora i dissenyadora gràfica holandesa. Ha publicat més de cinquanta llibres il·lustrats infantils, molts d’ells en col·laboració amb Tosca Menten.

LA VENGANZA DE OINC - Tosca Menten | Elly Hees
Paisaje de un día - Federico García Lorca | Isol
Cabells - Katja Spitzer
Pelos - Katja Spitzer
Ànec coix, gallina cega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
Pato cojo, gallina ciega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!