l-altra-cara-de-la-pell-9788419515124

L’existència sota el brutal «racisme cordial» del Brasil esdevé dolorosament viva en aquesta contundent novel·la sobre les relacions entre pares i fills. L’altra cara de la pell és la història d’en Pedro que, després de l’accidentada mort del seu pare, es proposa rescatar el passat de la seva família, resseguint el camí del seu pare en un procés d’agafar el lideratge de la seva pròpia vida. Un procés de dolor, de rendició de comptes , però també un ritual de redempció, de superació i de llibertat.

Amb una narració sensible i brutal, Jeferson Tenório fa aflorar un país marcat pel racisme estructural i un sistema educatiu fallit, en un profund relat d’exploració de les relacions entre pares i fills. La novel·la de Tenório constitueix una arqueologia dels afectes, però també de la vida al sud del Brasil.

«Una obra necessària, contundent, que ens humanitza i alhora ens despulla de tota innocència davant la màquina racista, que no para de destruir vides de les maneres més diverses.» —Miguel Sanches Neto, Jornal de Letras

Jeferson Tenório (Rio de Janeiro, 1977) Escriptor, docent i investigador brasiler, entén l’escriptura com a mecanisme per enfrontar-se al racisme estructural. Les seves obres aborden temes com la pobresa, la discriminació racial i la desigualtat de classes. Resident a Porto Alegre, és Doctor en Teoria de la Literatura a la PUC-RS. La seva primera novel·la, O beijo na parede (2013), va ser escollida llibre de l'any per l'Associació d'Escriptors de Rio Grande do Sul. Amb L’altra cara de la pell, una de les millors obres de ficció publicades al Brasil l’any 2021, va rebre el Premi Jabuti, el certamen literari més important del país. Ha estat traduïda a diversos idiomes, s’ha interpretat als escenaris teatrals i se n’està adaptant la versió cinematogràfica.

La pimpinella blava - Svetlana Slapšak
Sabia llegir el cel - Timothy O'Grady | Steve Pyke
L’espai blanc - Valeria Parrella
Al fons de la memòria de Déu - Xurde Álvarez
Union Street - Pat Barker
A FINALS D'ESTIU - Magdalena Blaževic
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!