art-de-vestir-se-be-9788410255012

Vestir-se bé és tot un art que es va aprenent al llarg de la vida. I a tu, què t’agrada posar-te?

“Som-hi totis” és la primera col·lecció de llibres infantils en català que mostra personatges explícitament no binaris i fa servir el neomorfema -i per referir-s’hi. Mostra una gran varietat de personatges que fugen de la binarietat i dels estereotips de gènere, amb l’objectiu de crear un espai en què les criatures es puguin imaginar més enllà de les identitats de gènere convencionals, per concentrar-se en l’alegria d’autodescobrir-se.

Bel Olid va néixer davant del mar el 1977. Ha escrit uns quants llibres, n’ha traduït uns quants centenars i n’ha llegit uns quants milers. Creu que la literatura pot canviar el món (i hauria de canviar-lo). Si més no, el món imaginari de cadascú. Bel Olid amb Pol·len ha publicat el contes Pots Ser (2023), Nim i Blau (2023), Tinc Gana (2023), L’art de vestirse bé (2024) i Quan no ve la primavera (2024) de la col·lecció Som-hi totis, la primera col·lecció de llibres infantils en català que mostra personatges explícitament no binaris i fa servir el neomorfema -i per referir-s’hi. També ha traduït Jacob. El treballador de la nit i Per què tornaves cada estiu.

Marlene Krause, nascuda en 1984 a Alemanya. Llicenciada en il·lustració de l’HAW Hamburg (2010) i Màster en il·lustració de l’UdK Berlin (2022). Autora de les novel·les gràfiques “À un autre endroit” (L’Association, França), “Momento Móvil” (Apa Apa Còmics) i del llibre il·lustrat “Cancioneiro Ilustrado de Capoeira Angola”. Autoedita fanzins, imparteix tallers de narrativa gràfica i organitza lectures de còmic, també era coeditora de la revista de còmic “Two Fast Colour“. També ha sigut coorganitzadora del Gutter Fest, fira d’autoedició.

Feti i el pesticida malèfic - Neus Cáceres
Quan no ve la primavera - Bel Olid | Aida Iglesias de Prada
Kobane Calling (en català) - Zerocalcare
Anuari Mèdia.cat 2023-2024 - VVAA
Tejer comunidades - Fil a l'Agulla Cooperativa
REVERS - Uxue Alberdi
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!