la-migracio-dels-cors-9788419515094

Amors devoradors, odis ancestrals, rivalitats familiars, racismes atàvics i forces religioses ocultes configuren aquest viatge exòtic i exuberant per les Antilles de després de l’abolició de l’esclavitud.

Quan en Razyé, un jove orfe i feréstec aparegut un dia de tempesta, veu com li arrenquen dels braços la seva estimada Cathy, que té el cor dividit entre aquest i el refinat hereu d’una nissaga de plantadors blancs, la violència i la tragèdia se n’apoderaran. La migració dels cors és la història de la venjança d’en Razyé, una venjança que marcarà la seva existència, traspassarà els límits físics de Guadalupe i heretarà la següent generació.

Maryse Condé sempre havia somiat a adaptar Cims borrascosos a l'univers antillà i amb La migració dels cors, ens proposa una variació lliure i encisadora, plena de violència i sensualitat, del clàssic d'Emily Brontë.

Maryse Condé (Pointe-à-Pitre, Guadalupe, 1937) Escriptora i reconeguda feminista i activista. El 2018 va ser guardonada amb el Premi Nobel alternatiu i el 2022 ha estat finalista de l’International Booker Award. La seva obra explora de manera crítica l’herència africana, la negritud i la diàspora de les societats americanes, sobretot les del Carib, així com les relacions de gènere en el seu si. És coneguda sobretot per les novel·les Heremakhonon (1976), Ségou (1985), Jo, Tituba, la bruixa negra de Salem (1987, Tigre de Paper, 2021), Travessa del manglar (1989, L'Agulla Daurada, 2022) i La migration des coeurs (1995, L'Agulla Daurada, 2023). Condé ha estat guardonada amb diversos premis d’abast caribeny i francòfon, i s’ha reconegut la seva trajectòria amb el Premi Nobel alternatiu, atorgat per la Nova Acadèmia sueca, que va subratllar el caràcter «postcolonial» del conjunt de la seva obra.

TRAVESSA DEL MANGLAR - Maryse Condé
JO, TITUBA, LA BRUIXA NEGRA DE SALEM - Maryse Condé
Célanire Cuellocortado - Maryse Condé
La pimpinella blava - Svetlana Slapšak
Sabia llegir el cel - Timothy O'Grady | Steve Pyke
L’espai blanc - Valeria Parrella
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!