la-pimpinella-blava-9788419515155

Una novel·la policíaca, una utopia feminista i un relat de viatges amb forts punts de iugonostàlgia, combinats en una magistral història de venjança.

Seladon Senkowski, un inspector de la policia parisenca d’origen jueu polonès, i la seva companya Zaga, una associada de les Nacions Unides d’origen iugoslau, investiguen un macabre assassinat. A la Plaça de la Concòrdia, el cos voluminós d’un home de mitjana edat jau mort amb una estranya flor a la butxaca de la jaqueta. La investigació els portarà a recórrer Europa sencera i arribar als Estats Units, on una secreta organització de dones s’agafa la justícia per la seva banda.

Svetlana Slapšak introdueix el tema de la venjança femenina pels crims de guerra en una història inesperada, provocadora i enginyosa sobre dones valentes que es prenen la justícia per la seva banda.

«La pimpinella blava és un exitós thriller ple de tensió, sorpreses i emoció, que manté al lector impacient i despert.» —Vujica Ognjenovic

Svetlana Slapšak (Belgrad, 1948) Reconeguda escriptora, pensadora i activista social Iugoslava, nominada al Premi Nobel de la Pau. Pionera en la primera onada feminista dels Balcans, va ser l’editora de la revista ProFemina i, a la seva Sèrbia natal, va enfrontar-se a nombrosos problemes legals per la defensa dels drets humans. Des de 1991, ha viscut i treballat a Eslovènia com a professora de la Universitat de Ljubljana i ha firmat gran nombre de treballs acadèmics en antropologia, estudis balcànics i estudis de gènere. Des de la seva jubilació ha publicat novel·les, relats de viatges i obres de teatre on aborda, des de la literatura, les mateixes qüestions que els seus assajos. El 1993 va ser guardonada amb el Premi PEN per a la llibertat d'expressió.

Sabia llegir el cel - Timothy O'Grady | Steve Pyke
L’espai blanc - Valeria Parrella
L’altra cara de la pell - Jeferson Tenório
Al fons de la memòria de Déu - Xurde Álvarez
Union Street - Pat Barker
A FINALS D'ESTIU - Magdalena Blaževic
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!